Sagshistorier

[vc_section][vc_row][vc_column][vc_column_text]I dette afsnit vil jeg gerne dele erfaringer fra patienter, der ligesom dig lider af lænderygsmerter. Gennem mine mange års praksis har jeg været i stand til at arbejde med over 15 rygpatienter. Nogle har set deres smerter falde på mindre end en uge, mens andre fortsætter med at leve med smerter efter flere år. Nogle var i stand til at kontrollere deres symptomer med simple behandlinger som varmepakker, mens andre måtte ty til en operation.

Hvad jeg vil have dig til at huske er, at der altid er noget at gøre for at forbedre din rygs tilstand! Hvis du lider i dag, betyder det ikke, at denne lidelse vil følge dig resten af ​​dit liv. Når du læser udtalelser på internettet, skal du huske, at de ikke altid repræsenterer virkeligheden. Ofte er det de værste scenarier, vi finder. Derfor vil jeg gerne dele historien om nogle "typiske" patienter, som jeg ser jævnligt i klinikken. Med dette vil jeg gerne udvide din horisont, og vise dig, at der er mennesker, der er bedre end dig, og andre, hvis tilstand er værre. Og frem for alt vil jeg dele, hvad de har gjort for at hjælpe hinanden med at få det bedre.

Tilbage til toppen